Piept de pui cu legume la cuptor

de RoXx in Jamie Oliver, 29 Noi 2015 | 5435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce afumata
  • ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucati potrivite. Legumele se spala si se taie in bucati mari.Intr-o tava se pun legumele, carnea de pui si cateii de usturoi intregi doar presati putin.Se asezoneaza totul, se pun cimbrul si boiaua deasupra cam cat sa acopere tot, uleiul de masline,otetul balsamic cam 4-5 linguri din ambele. Se amesteca totul bine si avem grija ca legumele sa nu fie peste carne. Se da pentru 1 ora la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la cuptor